ref: VHTH0002-VD
· ·

Bedrijfsvastgoed · Varkensmarkt 20 , Diepenbeek

KNAP HANDELSPAND MET 110 mē HANDELSRUIMTE. Op de Varkensmarkt 20/01, vindt u dit ruim, lichtrijk en zeer goed onderhouden handelspand met vele mogelijkheden. Gelegen op een steenworp van het marktplein in Diepenbeek met aan de voorkant een goede zichtbaarheid. Dankzij de centrale ligging met een makkelijke verbinding naar het centrum van Hasselt en in de buurt van de autostradeoprit van de E314, is het pand op verscheidene manieren zeer goed bereikbaar. In de omgeving zijn tal van voorzieningen zoals winkels, scholen, banken en recreatieve gelegenheden aanwezig.
Het gebouw is samengesteld uit een ruime en lichtrijke handelsruimte vooraan, aangevuld met 2 mogelijke werk/kantoorruimtes en een opslagruimte. Naast de ingang aan de voorzijde, is er ook een achteringang beschikbaar.
In de straat van het gebouw parkeren is mogelijk, en door de nabijheid van het marktplein zijn er steeds voldoende parkeermogelijkheden te beschikking.
Kortom, een knap pand met vele mogelijkheden op een zeer centrale ligging in Diepenbeek. Enkele pluspunten op een rijtje:
+ Knap en zeer goed onderhouden handelspand
+ Vele mogelijkheden naar invulling
+ Goede bereikbaarheid en parkeermogelijkheden
+ Goede zichtbaarheid in centrum Diepenbeek
Wenst u meer informatie of een bezoek ter plaatse? Neem contact op met Vincent de Vries via het nummer 0476 85 87 06 of mail naar Vincent@vestio.com!

financiële info

prijs € 750,00

ruimtelijke ordening

dagvaardingen Niet ingegeven
voorkooprecht Niet ingegeven
verkavelingsvergunning Niet ingegeven
Effectief overstromingsgevoelig gebied Niet ingegeven
Mogelijk overstromingsgevoelig gebied Niet ingegeven
Afgebakend overstromingsgebied Niet ingegeven
Maak snel een afspraak via tim@vestio.com of bel naar +3211/80 00 00.
StreetView

Bebouwing

Overige Info

Instapklaar ja

EPC gegevens

EPC n° 20210520-0002417644-KNR-1
Energieklasse label C
EPC waarde 295 kWh/mē
295