288,87 m2 woonopp.
beschikbaar: bij oplevering
ref: FUTURA/HP-TH
· ·

Bedrijfsvastgoed · Toekomststraat 3 , Hasselt

Stadsresidentie FUTURA is een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit zes appartementen en ťťn praktijkruimte/handelszaak op het gelijkvloers.

De ligging is ideaal, aan de Groene Boulevard in Hasselt, op de hoek van de Toekomststraat die kruist met de Guffenslaan. Hierdoor bevindt u zich op enkele stappen van het centrum van Hasselt met al haar faciliteiten en vindt u het mooie Villerspark naast uw deur.

Uniek aan FUTURA is het behoud van de bestaande gevels. Door deze te reconstrueren blijft de hoek als herkenningspunt bestaan. Het uitgangspunt is om een gevarieerd en duurzaam woonproject te
realiseren met respect voor de historische context van de Hasseltse binnenstad. Het architectenbureau UAU Collectiv stond in voor het prachtige ontwerp.

De raamopeningen van de appartementen verschillen van de bestaande openingen waardoor er een
bewegelijke compositie in de gevel ontstaat, alsook speelse schaduwwerking van de oude gevel op
de nieuwe.

De handelsruimte is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en heeft een totale oppervlakte van maar liefst 288,87 m≤. Verder is er een privatieve tuin met een oppervlakte van 10,49 m≤. Hierdoor wordt een gezellig buitenruimte gecreŽerd.

Deze handelsruimte wordt casco aangeboden waardoor u de volledige indeling en afwerking naar eigen smaak en behoeftes kan laten uitvoeren.

Dokters, tandartsen, kinesisten, orthodontisten, oogartsenÖ krijgen een unieke kans om een nieuwe praktijk te openen. De ruimte kan ook dienen voor commerciŽle doeleinden.

Dankzij de uitstekende ligging in hartje Hasselt biedt dit multifunctioneel handelspand de ideale gelegenheid tot het uitbouwen van een bloeiende praktijkruimte of handelszaak. De vele parkeermogelijkheden aan het Jessa Ziekenhuis en het TT-center zijn een extra troef.

Daarbij springt de combinatie van de oude gevel met het nieuwe gedeelte in het oog. Om tot de toegangsdeur van de praktijk- of handelsruimte te geraken stapt u door een gevelopening van
de bestaande gevels waarachter zich een kleine patio bevindt. De gevel van de handelsruimte is transparant wat zorgt voor royale lichtinval. Deze ruimte heeft haar eigen toegang rechtstreeks via
de Toekomststraat.


Interesse? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer 011 80 00 00 of via info@vestio.com. Hier kan u ook onze mooie uitgebreide folder opvragen.

financiŽle info

prijs € 45.000,00
Jaarhuur € 45.000,00
Inbegrepen huurprijs: 45.000 euro op jaarbasis - exclusief btw

Alle vermelde oppervlaktes zijn bruto maten

ruimtelijke ordening

bouwvergunning Ja
recente bestemming Woongebied
dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
voorkooprecht Nee
verkavelingsvergunning Nee
Maak snel een afspraak via info@vestio.com of bel naar +3211/80 00 00.
StreetView

Gelijkvloers

Handelsruimte 288,87 m² Casco handelsruimte

Indeling

Terras 10,00 m²

Bebouwing

Bouwjaar 2019
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Woonoppervlakte 288,87 m≤
E-peil 45

Comfort

Schrijnwerk buiten Aluminium
Dubbelglas ja
Beglazing Dubbel glas

Overige Info

Vrij op bij oplevering
Tuin aanwezig ja
Tuinoppervlakte 10,49 m≤
Tuin inrichting Niet aangelegd
Afstand tot openbaar vervoer 50 m
Afstand tot winkels 100 m
Afstand tot school 150 m
Fietsenberging ja