Verhuurd : Herenhuis - Halen (VHTH0020-SB)

€ 850,00

PRACHTIG RUIM HERENHUIS (280m▓) MET 4 SLPK IN ZELEM (HALEN)! Dit prachtig en ruim herenhuis vindt u terug in het rustige maar centrale locatie gelegen Zelem (Halen) op de Dorpstraat 74. Deze woning is gelegen op het domein van het woon- zorgcentrum Sint Lambertus Buren en omgeven door groen. Met een oppervlakte van meer dan 280 m▓ en haar 4 grote slaapkamers is er aan ruimte geen gebrek. De locatie is ideaal, centraal gelegen, met goede verbindingen naar de omliggende steden en gemeenten en alle faciliteiten in nabije omgeving. De combinatie van woning met het uitoefenen van een vrij beroep is tevens mogelijk. Aan ruimte is er in deze woning geen gebrek en door een praktische indeling kunnen beide functies perfect gecombineerd worden.

De kosten voor de nutsvoorzieningen (water, elektriciteit, internet en gas) bedragen 100,00 euro per maand. Het volledig verbruik is hierbij dan ook inbegrepen in de huurprijs! De totale huurprijs bedraagt 950,00 euro per maand, inclusief het privatief verbruik.

De indeling is als volgt: Een ruime imposante inkomhal met inbouwkasten, dewelke toegang geeft tot de living, apart toilet en bureelruimte. De grote leefruimte geeft toegang tot de keuken en deze tot de achterliggende beging. De keuken is uitgerust met een elektrisch vuur, dampkap, spoelbak, inbouwkasten en frigo. Op de eerste verdieping zijn er twee erg ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer met toilet, wastafel en bad. De tweede verdieping is uitgerust met een badkamer met dezelfde voorzieningen en nog een ruime slaapkamer. Tot slot is er op de derde verdieping een grote grote vierde slaapkamer met eigen wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van grote inbouwkasten en door de hoge plafonds wordt de ruimte van woning extra benadrukt.

Enkele pluspunten op een rijtje:
+ Zeer hoge plafonds
+ Ruime kamers
+ 4 slaapkamers en 2 badkamers
+ Centrale ligging
+ Mogelijkheid combinatie met vrij beroep.

Voor meer info en een bezoek ter plaatste contacteer Sam Beckers Via 0476 88 0334 of via Sam@vestio.com

Geografische info

Adres Dorpsstraat 74
Gemeente Halen
Omgeving Dorp

financiŰle info

prijs € 850,00
totale aankoopprijs € 850,00

Voor een uitgebreide berekening van de registratierechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Comfort

Keukentype Ge´nstalleerd
Beschrijving verwarming Centrale verwarming
Dubbelglas ja
Beglazing Dubbel glas
Ramentekst PVC
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja

Overige Info

Instapklaar ja

EPC gegevens

EPC n░ zie bijlage
EPC waarde 827 kWh/m▓

Bebouwing

Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2
Aantal wc's 3
Woonoppervlakte 281.52 m▓
Aantal verdiepingen 4

ruimtelijke ordening

Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee

Indeling

Berging 1.86 m² - De berging grenst aan de keuken en door haar diepte kan je hier het nodige materiaal kwijt. Er zijn tevens inbouwkasten in de achterste wand tot plafondhoogte.
Bureau 17.1 m² - (3,42mx5,00m) Bureelruimte grenzend aan de inkomhal. Deze ruimte kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden.
Keuken 1 9.03 m² - (1,53mx5,90m) De keuken is voorzien van elektrisch fornuis met 4 vuren, wasbak, dampkap, oven, frigo en afwasmachine en werd uitgevoerd in een tijdloze witte kleur., Ge´nstalleerd
Living 55.28 m² - (7,17mx7,71m) Grote leefruimte met een ruim gevoel door de oppervlakte in combinatie met de hoogte van het plafond. Deze verbindt de inkomhal met de keuken.
Wc1 1.65 m² - (1,54mx1,07m) Toilet met wastafel en spiegel.
Wc2 -
Inkomhal 27.15 m² - (5,43mx5,00m) Prachtige inkomhal met hoog plafond en stijlvolle trap.

Indeling Verdieping 1

Badkamer 1 8.5 m² - (2,87mx2,96m) De eerste badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel met spiegel, kastruimte en toilet., Ingericht
Slaapkamer 1 19.25 m² - (3,50x5,50m) Slaapkamer 1 is voorzien van inbouwkasten tot plafondhoogte.
Slaapkamer 2 25 m² - (4,96mx5,86m) Slaapkamer 2 is voorzien van inbouwkasten aan twee zijden tot plafondhoogte.

Indeling Verdieping 2

Badkamer 2 8.61 m² - (2,94mx2,93m) De tweede badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel met spiegel, kastruimte en toilet.
Slaapkamer 3 25 m² - (4,94mx6,27m) Slaapkamer 3 is voorzien van inbouwkasten tot plafondhoogte.

Indeling Verdieping 3

Slaapkamer 4 35.6 m² - (4,91mx8m47) Deze grootste slaapkamer op de vierde verdieping is voorzien van inbouwkasten tot plafondhoogte aan weerszijden van de kamer en een wastafel met spiegel.