Woonproject TER DAUTEN te Diepenbeek - 2 stijlvolle nieuwbouwwoningen
· ·

Diepenbeek · Steenakkerstraat

Vestio realiseert in samenwerking met Group Machiels woonproject ‘Ter Dauten’ in Diepenbeek. Ter Dauten zal op ecologisch vlak een modelproject worden en Diepenbeek op de kaart zetten. Het ecologisch woonproject is de ideale oplossing voor wie graag duurzaam wil wonen. Het gebied van 6 hectare ligt tussen de Steenakkerstraat, Weyerstraat, SintBarbarastraat en Dennebosstraat. Wie hier vandaag passeert kan met eigen ogen de eerste ontwikkeling van de 28 ruime bouwkavels en 2 moderne nieuwbouwwoningen zien.

Aan de Steenakkerstraat bieden wij in de eerste fase 28 bouwgronden aan voor halfopen bebouwingen waarop de kopers, zonder onmiddellijke bouwverplichting, zelf en huis kunnen bouwen. Onze bouwgronden liggen op een ideale locatie die u alles te bieden heeft met het oog op een mooie duurzame toekomst. De gemiddelde oppervlakte van onze bouwgronden bedraagt 4are.

TWEE STIJLVOLLE NIEUWBOUW WONINGEN
Naast de bouwgronden bieden wij ook twee nieuwbouwwoningen aan, gelegen aan de Steenakkerstraat die kruist met de Wasserijstraat. Kiest u voor de woning met een woonoppervlakte van 163 m˛ of 199 m˛? Wat u ook kiest, beide woningen bestaan uit twee verdiepingen met een open keuken en leefruimte, drie slaapkamers, twee wc’s, een carport, een gezellige tuin en een ruime zolder

SLEUTEL OP DE DEUR
Zorgeloos bouwen? Dat is perfect mogelijk! Onze architect Pieter Verjans staat klaar om uw droomwoning te bouwen naargelang uw smaak en wensen. Een woning die helemaal voldoet aan de steeds strengere energie-eisen. Annelien Swennen werkt als interieurarchitect samen met Pieter. Zij zorgt voor een prachtige inrichting zodat u zich meteen thuis voelt. Wilt u de indeling van uw woning nog zelf bepalen, dan wacht u best niet te lang met beslissen.

PAREL IN DE WIJERS
Diepenbeek profileert zich als een “Parel in de Wijers”. U kan genieten van het landelijk karakter van het dorp, de vele bezienswaardigheden, de natuurgebieden en de terrasjes op het Marktplein. Via de N76, op vijf minuten van Ter Dauten, bereikt u heel vlot steden als Hasselt, Bilzen, Genk en Tongeren. Daar valt ook heel wat te shoppen en kan u de sfeer van een stad opsnuiven. Op een half uurtje bent u in Maastricht of Aken.

SCHOLEN EN WINKELS VLAKBIJ
In de gemeente Diepenbeek zijn verschillende onderwijsinstellingen gevestigd. Van Kleuter en lager onderwijs, secundair onderwijs tot hoger en universitair onderwijs. Ter Dauten ligt vlakbij een supermarkt en de Nieuwstraat met tal van handelszaken, horecazaken, eethuizen en sportcentra. De bushalte – met goede verbindingen richting Hasselt en Genk – ligt op een boogscheut.

Bent u nog niet overtuigd? Enkele troeven op een rijtje:
- 28 ruime bouwkavels
- Geen bouwverplichting
- Autonoom bouwen met architect naar keuze
- 2 stijlvolle nieuwbouwwoningen
- Mogelijkheid tot sleutel-op-de-deur
- Ecologisch woonproject
- In Diepenbeek
- Uitstekende bereikbaarheid
- Centraal tussen Hasselt en Genk
- Scholen en winkels vlakbij
- Rustige omgeving

Interesse? Neem dan contact op via 011 80 00 00 of info@vestio.com
Steenakkerstraat
3590 Diepenbeek
StreetView

Indeling

Alle vermelde oppervlaktes zijn bruto maten

lot nr. bew. opp. slpk's oppervlakte terras tuin prijs  
lot 27 193,11 m² 3 €325.000
lot 28 167,74 m² 3 -
NonIE