Stadresidentie CAELUM - 6 luxe-appartementen in het centrum van Tongeren
· ·

Tongeren · Hemelingenstraat

HEMELS PARADIJS
In stadsresidentie CAELUM op de Hemelingenstraat is het hemels wonen!
In hartje Tongeren geniet je van de gezelligheid van alle dagen, de sfeervolle terrasjes, de trendy winkels, moderne horecazaken, en... ook een stukje trots uit het verleden. Van de Romeinse en middeleeuwse stadswallen tot de imposante gotische basiliek, het bekoorlijke Begijnhof en het Gallo-Romeins Museum. Op wandelafstand van CAELUM waakt het standbeeld van Ambiorix over de Grote Markt en het Stadhuisplein. Stoer voor zich uitkijkend en voor niets bevreesd.

WAAR VERLEDEN EN TOEKOMST SAMENKOMEN
CAELUM betekent letterlijk 'hemel' in het Latijn. Dat is echt geen overdrijving voor de ligging van deze nieuwe stadsresidentie met 6 luxe-appartementen. Wie hier wil investeren, is alvast zeker van een unieke toplocatie en van een uiterst aangename en recent opgewaardeerde woonomgeving.

Stadresidentie CAELUM heeft een moderne architectuur, maar toch in harmonie met de omgeving. Het combineert het beste van twee werelden: modern en comfortabel wonen in een historische context.

Het project omvat 2 twee-slaapkamer en 4 één-slaapkamer appartementen. Ze zijn allemaal voorzien van zuid-west georiënteerde terrassen. Daarenboven zal er een gemeenschappelijke aangelegde tuin van maar liefst 620 m² voorzien worden waarvan de mede-eigenaars vrij gebruik kunnen maken. Deze zit mede inbegrepen in de aankoopprijs en biedt een grote groene meerwaarde middenin het centrum.

De goede bereikbaarheid en de bovengrondse carports en open autostaanplaatsen zorgen ervoor dat parkeren nooit een probleem is. Tevens is er ook de mogelijkheid om naast een parking ook een berging in de ondergrondse verdieping aan te kopen.


Kiezen voor CAELUM, is kiezen voor hemels wonen in hartje Tongeren.

Interesse? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer 011 80 00 00 of via info@vestio.com.
Hemelingenstraat 36
3700 Tongeren
StreetView

Gelijkvloers

Alle vermelde oppervlaktes zijn bruto maten

App. nr. bew. opp. slpk's oppervlakte terras tuin prijs  
1 97,28 m² 2 10,63 m² -

Verdieping 1

App. nr. bew. opp. slpk's oppervlakte terras tuin prijs  
2 55 m² 1 4,40 m² -
3 58,69 m² 1 14,09 m² -

Verdieping 2

App. nr. bew. opp. slpk's oppervlakte terras tuin prijs  
4 55 m² 1 4,40 m² -
5 58,69 m² 1 6,46 m² -

Verdieping 3

App. nr. bew. opp. slpk's oppervlakte terras tuin prijs  
6 100,88 m² 2 7 m² -
NonIE