Residentieel woonproject 't Zute
· ·

Zutendaal · Hoogstraat

‘t ZUTE is een nieuw residentieel project op wandelafstand van het centrum van Zutendaal. De kleinschaligheid van het project maakt het zo bijzonder. Project ‘t ZUTE bestaat uit 8 stijlvolle woningen, opgebouwd uit 4 tweewoonsten.


De 8 woningen worden midden in een residentiële buurt in Zutendaal ingeplant. Ze hebben hun voorgevel aan de Hoogstraat, op nauwelijks 500 meter van het centrum. De achterzijde is een natuurlijke oase van groen met een veelheid aan hoge bomen, waar inwoners ten volle zullen genieten van rust en kalmte.


Wist je dat Zutendaal, gelegen tussen Hasselt en Maastricht, gekend staat als het groenste snoepje van Vlaanderen? Niet alleen investeert het in verschillende speelbossen voor kinderen, maar op 1,5 km van ‘t ZUTE bevindt zich 1 van de 6 toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen.


De toekomstige bewoners van ‘t ZUTE kunnen zich verzekeren van een optimaal comfort en woongenot. Dit dankzij de bijzondere aandacht voor de attractieve planopbouw, de doordachte keuze van duurzame materialen en de gecontroleerde uitvoering doorheen de hele bouwfase. Het project voldoet aan alle kwaliteitsvereisten die de Vestioprojecten kenmerken zowel op bouwtechnisch vlak als architectuur. Als bouwheren garanderen we u niet alleen een uitvoering van de hoogste kwaliteit, maar een totaalconcept van woningen die erg smaakvol en met degelijke materialen gebouwd worden.


De woningen van ‘t ZUTE worden gebouwd volgens het principe van ‘sleutel-op-de-deur’. De kopers kunnen de plannen aanpassen naar hun eigen smaak en behoefte. De architect en de interieurarchitect begeleiden onze klanten om tot de optimale indeling van hun woning te komen. De toekomstige bewoner kiest bij onze leveranciers ook zelf zijn keuken, badkamer, vloeren, …. Zodat de afwerking volledig op ieders maat is.


Elk huis beschikt over een garage, al dan niet inpandig, en een tuinberging. Uiteraard kan de uitgestrekte en ruime tuin niet ontbreken en vergroot dit onmiskenbaar de woonkwaliteit van de bewoners.


Wilt u ook uw eigen droomwoning in een oase van rust, neem dan snel contact op met ons kantoor.

Downloads

Hoogstraat 116
3690 Zutendaal
StreetView

Indeling

Alle vermelde oppervlaktes zijn bruto maten

lot nr. bew. opp. slpk's oppervlakte terras tuin prijs  
woning-1 170 m² 3 -
woning-2 157 m² 3 -
woning-3 157 m² 3 -
woning-4 160 m² 3 -
woning-5 156 m² 3 -
woning-6 156 m² 3 -
woning-7 156 m² 3 -
woning-8 156 m² 3 -
NonIE